Bună ziua! Sunt DJ Alexyo, un DJ cu o pasiune arzătoare pentru muzică și o experiență de 15 ani în animarea evenimentelor. Cu o carieră bogată în spate, am avut privilegiul de a aduce bucurie și energie prin muzică la sute de evenimente memorabile.

Cu o carieră începută acum 15 ani, am avut ocazia să mixez în diverse locații și contexte, de la petreceri private și nunți elegante până la evenimente corporate de amploare. Am colaborat cu branduri de top și am lucrat alături de artiști consacrați, aducând mereu o notă de prospețime și inovație în fiecare performanță.

Stilul meu muzical este eclectic, abordând diverse genuri muzicale precum latino, hip-hop, pop și retro,rock,oriental adaptându-mă mereu publicului și atmosferei evenimentului. Mixurile mele sunt pline de energie și creativitate, menite să creeze o atmosferă vibrantă și memorabilă pentru fiecare audiență.

Ofer o gamă variată de servicii pentru evenimente, inclusiv DJ set-uri personalizate, consultanță în alegerea playlist-ului, sonorizare și iluminare profesionistă. Cu o atenție deosebită la detalii și o abordare personalizată, mă asigur că fiecare eveniment devine o experiență unică și de neuitat pentru toți participanții.

Cu 15 ani de experiență în spate, sunt dedicat să ofer momente de neuitat prin muzică la orice tip de eveniment. Dacă sunteți în căutarea unui DJ pasionat, profesionist și creativ pentru evenimentul dvs., nu ezitați să mă contactați. Haideți să creăm împreună magie prin muzică!