Strada Pogo

Îți dorești un eveniment unde toată lumea dansează până în zori? Vrei ca petrecerea tău să fie povestea anului? Ești în căutarea trupei ideale pentru evenimentul tău?

Trupa Strada POGO e aici să aducă sarea și piperul la petrecerea ta! Cu melodii care te fac să te ridici de pe scaun și o energie care te molipsește, transformăm orice eveniment într-o poveste memorabilă. Cu Strada Pogo, fiecare eveniment este o călătorie muzicală personalizată, de la repertoriul divers până la interacțiunea cu invitații, totul este gândit pentru a reflecta personalitatea ta și a aduce emoția la cote maxime

Despre noi, Solistul nostru Pogo (Dan Stanescu) canta la chitara si voce , (a cantat la Qartz, Voltaj, Rosu si Negru, Directia 5, Arena (trupa de acompaniament PRO TV si Antena 1), alaturi de Diana Marc, una din cele mai bune voci din Romania, acompaniati la percutie si voce de Tete (Marius Keseri) este fostul tobosar de la Directia 5.
Experienta lor vine din zeci de evenimente memorabile, de success, cum ar fi petreceri Corporate, Private, Aniversari, Nunti, Botezuri.
Creează un eveniment autentic și memorabil. Începe cu Strada Pogo – contactează-ne acum pentru inspirație și oferte personalizate.
Hai să ne cunoaștem! Contactează-ne acum la numărul 0771200316 pentru a stabili o întâlnire gratuită, în care te vom ghida astfel încât să alegi cea mai bună variantă pentru evenimentul tău.